Department of Mathematical Analysis and Probability Theory

Щодо підготовки співробітників до складання кваліфікаційних іспитів з іноземної мови

2017-11-28

Інформаційний лист щодо підготовки співробітників КПІ ім. Ігоря Сікорського до складання кваліфікаційних іспитів з іноземної мови рівнів В2, С1 і С2

Ураховуючи положення Порядку присвоєння вчених звань (наказ МОН України № 13 від 14.01.2016), згідно з якими вчене звання професора та доцента присвоюється працівникам вищих навчальних закладів, які мають сертифікат загальноєвропейського зразка з мовної освіти з мов країн Європейського Союзу на рівні, не нижчому В2, Комплекс КПІ-МУФ пропонує науково-педагогічним працівникам КПІ ім. Ігоря Сікорського навчальні послуги за програмою «Підготовка до складання кваліфікаційних екзаменів з іноземної мови».

Комплекс КПІ-МУФ – навчальний центр КПІ ім. Ігоря Сікорського, який забезпечує підготовку слухачів з іноземної мови та приймає у них відповідний кваліфікаційний екзамен щодо визначення рівня. За результатами успішного складання цього екзамену слухачі отримують сертифікат (В2, С1 або С2), який підтверджує рівень володіння іноземною мовою і визнається МОН України як валідний для присвоєння вченого звання професора та доцента.

Загальний обсяг навчального курсу складає 108 годин (3,6 кредитів ECTS). Тривалість курсу може варіюватися залежно від рівня володіння слухачем іноземною мовою. Заняття проходять в малочисельних групах (6-8 осіб) за гнучким графіком, узгодженим зі слухачами.

Для зарахування на навчання на курси необхідно подати заявку до Комплекс КПІ-МУФ (КПІ ім. Ігоря Сікорського, корпус 1, ліве крило, перший поверх, приймальна комісія).

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 277 84 82, (050) 413 43 46 або на сайті http://iuf.edu.ua/lciuf/.