Department of Mathematical Analysis and Probability Theory

Всеукраїнський захід для старшокласників «Хочу бути»

2016-02-29

27 лютого 2016 року у центрі науки та мистецтв «Diva» (кіностудія ім. О.Довженка) відбувся Всеукраїнський захід для старшокласників «Хочу бути».

Програма заходу передбачала презентацію навчальних закладів, профорієнтаційне тестування старшокласників, лекції та майстер-класи присвячені: аналітиці ринку праці, навчанню закордоном, столичним топ-вишам, профорієнтації, розвитку, зростанню і можливостям. Також програма заходу включала в себе виставку ВУЗів, в якій приймав участь НТУУ «КПІ».

З метою активізації профорієнтаційної роботи з обдарованою молоддю, залученням її до навчання в НТУУ «КПІ», університет був представлений багатьма факультетами, серед яких і фізико-математичний факультет. Заступник декана ФМФ – Рева Н.В., відповідальна за профорієнтаційну роботу ФМФ – Залевська О.В. разом з викладачами кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей Дудко А.Ф., Москвичовою К.К., Павленковим В.В., Симчуком Я.В. та студентами ФМФ Свинцицькою Г.О. (гр. ОФ-42), Спрогій Р.В. (гр. ОФ-42), Русін С.О. (гр. ОМ-31), Юрічко О.В. (гр. ОФ-42) проводили активне спілкування з відвідувачами заходу. Кожен бажаючий міг дізнатися правила вступу на ФМФ, спеціальності та навчальні курси, переваги навчання та нові можливості навчання на факультеті за спеціалізацією «Страхова та фінансова математика».