Department of Mathematical Analysis and Probability Theory

Вітаємо Дениса Феденка з нагородженням дипломом III ступеня на II турі Всеукраїнського конкурсу

2016-04-04

Вітаємо Дениса Феденка, магістра кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей, з нагородженням дипломом III ступеня на II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі "Математичні науки".

З 31.03 по 1.04 2016 року на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Математичні науки».

Роботу на ІІ етапі конкурсу було організовано за двома секціями: «Математики» та «Прикладної математики». Учасники конкурсу виступили з науковими доповідями, вразивши членів галузевої конкурсної комісії власними науковими здобутками.

Від НТУУ "КПІ" участь у конкурсі приймав Денис Феденко, магістр другого року навчання кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей. Його доповідь на тему "Граничні теореми для послідовності кратних рекордів у Fα-схемі" (науковий керівник проф. О.І. Клесов) була схвально сприйнята членами галузевої конкурсної комісії, а саму роботу було відзначено дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Дениса Феденка і бажаємо подальших творчих успіхів!

Див. також: