Department of Mathematical Analysis and Probability Theory

V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики

2016-04-29

25-26 квітня 2016 року відбулась V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики.

V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики, яку організували Національний технічний університет України «КПІ», Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова та Національний університет «Києво-Могилянська академія»
відбулась 25-26 квітня 2016 року в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова.

За два насичених дня роботи конференції молоді вчені зробили 73 доповіді (14 з них зробили молоді вчені з НТУУ «КПІ»). Цього року до студентів та аспірантів з університетів-організаторів приєднались представники Київського національного університету ім. Шевченка, Інститут математики НАН України, Сумського державного педагогічного університету, Білоцерковського національного аграрного університету, Криворізького обласного ліцею-інтернату.

Наступну конференцію в 2017 буде приймати Національний університет «Києво-Могилянська академія».
Попередня IV конференція відбулась в НТУУ «КПІ» в минулому році.

V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики V Всеукраїнська наукова конференція молодих вчених з математики та фізики