Кафедра математичного аналізу та теорії ймовірностей

Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів

2017-05-29

З 16 по 19 травня у м. Суми на базі Сумського Державного університету (СумДУ) проходив фінальний тур Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів технічних університетів. Уже вчетверте СумДУ успішно приймає учасників олімпіади.

Цього року у фінальному етапі взяли участь близько 80 студентів з 29 провідних технічних ВНЗ України. Наш університет, як і кожного року, був представлений двома командами в категорії М (до цієї категорії відносили студентів, які навчаються за спеціальностями, що потребують поглибленого вивчення математики) та в категорії Т (до цієї категорії відносяться студенти технічних спеціальностей). Команди представляли переможці та призери І туру Всеукраїнської олімпіади, який традиційно було проведено у березні цього року кафедрою математичного аналізу та теорії ймовірностей. Керівниками команд стали викладачі кафедри доц. І.В. Орловський та ас. В.В. Павленков.
Студенти КПІ ім. Ігоря Сікорського, як і завжди, показали дуже високі результати. Перше місце в категорії М посіли студенти ФМФ Люкіна К.С. та Колеснік О.В.; студент ФІОТ Мішин О.В. посів І місце в категорії Т; студент ІПСА Комісаренко В.І. — ІІІ місце в категорії М; студент ФІОТ Миронюк А.І. — ІІІ місце в категорії Т.

Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів Успішний виступ студентів ФМФ та ФІОТ у фіналі Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних вузів