Кафедра математичного аналізу та теорії ймовірностей

Тестовий доступ до research4life

2017-11-02

Шановні колеги!

З 1 листопада  2017 р. пропонуємо Вам скористатись тестовим доступом до наукової інформації через програми RESEARCH4LIFE (HINARI, ARDI,OARE).

Стосовно доступу пишіть на matan@kpi.ua.

Детальніше:

RESEARCH4LIFE – платформа, що надає доступ до колекцій  академічних та професійних рецензованих матеріалів  з питань інтелектуальної власності та науково-технічної інформації (ARDI), медицини та охорони здоров'я (Hinari), сільського господарства (AGORA), навколишнього середовища та прикладних наук (OARE).

ARDI - програма співробітництва між Всесвітньою організацією інтелектуальної власності та відомими видавництвами науково-технічної інформації, що слугує інформаційною платформою, в рамках якої надається доступ до результатів досліджень для розвитку та інновацій. ARDI забезпечує доступ до понад 200 онлайн-журналів патентних відомств, навчальних та науково-дослідних установ.

HINARI - програма, створена ВООЗ спільно з провідними видавництвами медичних журналів, дозволяє отримати доступ до колекції біомедичної літератури та літератури про здоров'я. Колекція складає близько 13 000 журналів (різними мовами), 56 000 електронних книг, 120 інших інформаційних ресурсів.

OARE - підтримується Програмою ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) у партнерстві  з провідними світовими видавництвами та науковими товариствами. Програма дає змогу країнам, що розвиваються, отримати доступ до результатів досліджень в галузі охорони природи і навколишнього середовища та інших суміжних наук. OARE містить понад  5710 рецензованих наукових журналів.